Rachel Vinvent: My Soul To Lose

0,5 My Soul To Lose.jpgA Soul Screamers (Léleksikoltók) sorozat előzménye, ez a könyv. Kicsit többet megtudhatunk azokról a dolgokról, amikről az első könyv elején csak említés szintjén beszélnek.

Kaylee a barátnőjével épp a plázában sétálgatott, mikor Kaylee-re rátört egy ilyen sikoltó roham. A lány előre látja ha valaki hamarosan távozik az élők sorából (fekete árnyak veszik körül ezeket a személyeket), és ilyenkor mérhetetlen szomorúság tör rá, amitől egy hatalmas sikoly akar felszabadulni a torkából.

A plázás esett után Kaylee-t beviszik egy elmegyógyintézetbe, ahol megpróbálják "kikúrálni a betegségét". Azonban sejteni lehet, hogy ez nem egy egyszerű elmebaj hanem valami egészen más. Kaylee családját is megismerjük egy kicsit. Az édesanyja meghalt, az apja nincs igazán elérhető közelségben, így a nagybátyja és a nagynénje neveli, és van egy unoka testvére, Sophie. Érezhető, hogy a nagynéni és a nagybácsi tudnak valamit, amibe egyelőre nem avatják be a lányt.

Nagyjából ennyi ennek a könyvnek az eseménye, hiszen mindössze egy körülbelül 60 oldalról van szó, ennyi fért bele.

Nekem tetszett, hogy kicsit bővebben is megismerhettem az előzményeket, még akkor is ha nem sok minden történt. Így még jobb lesz olvasni az első részt.

 

Kiadó: Harlequin Teen

Sorozat: Soul Screamers

Oldalszám: 63

Megjelenés: 2009

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/rachel-vincent-my-soul-to-lose

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/6583427-my-soul-to-lose?ac=1&from_search=true

Szerintem a könyv: 4/5

 
Címkék: rachel vincent