Chanda Hahn: Unenchanted

Unenchanted.jpgEgy aranyos történet egy lányról, Mináról, aki a Grimm testvérek leszármazottja. Különös örökséget kap az őseitől, be kell fejezni a Történeteket, melyeket az ősei félbe hagytak.

Ez azonban nem olyan egyszerű, mint amilyenek hangzik. Minának át kell élnie ezeket a történeteket és befejezést is kell adnia nekik. Minának 3 történetet is sikerül befejeznie a könyv végére, úgy hogy életben is marad. Mina édesapja és nagybátyja is belehalt már a próbálkozásba, ezért Mina édesanyja próbálja Minától távol tartani az örökségét ameddig csak lehet.

Mina nem akarja, hogy az öccsére is tovább szálljon az átok ezért mindent megtesz a siker érdekében. A legjobb barátnőjét, Nant is bevonja hiszen nem akar előtte titkolózni. Az iskola leghelyesebb sráca, Brody is belekeveredik a Történetbe, azonban Mina őt nem avatja be teljesen az igazságba.

Spoiler Alert!

A történet végére mire Mina befejezi, mind a három történetet, Nan és Brody mindent elfelejtenek. Erre nem igazán értem, hogy miért volt szükség, de talán a második részből kiderül.

Spoiler Vége!

Szerintem aranyos történet volt, egész jól fel volt építve, szerethetőek voltak a szereplők. Ajánlom azoknak, akik valami könnyed idegennyelvű olvasmányra vágynak (az Amazon.com-ról ingyenesen beszerezhető).

 

Kiadó: Magánkiadás

Sorozat: An Unfortunate Fairy Tale

Oldalszám: 229

Megjelenés: 2013

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/chanda-hahn-unenchanted

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/13402447-unenchanted

Szerintem a könyv: 4/5

Címkék: chanda hahn