Cidney Swanson: Rippler

Rippler.jpgSamantha Ruiz egy olyan génnel rendelkezik, ami képessé teszi őt, hogy láthatatlanná váljon. Kezdetben nem tudja irányítani ezt a képességét, és egyre csak rosszabbodik. Sam nem akar kísérleti patkány lenni ezért titokban tartja mire képes, addig míg az egyik futú csapattársa, Will szemtanúja nem lesz az egyik köddé válásának.

Will megesküszik, hogy nem mondja el senkinek és megpróbál Sam-nek segíteni. Később kiderül, hogy Will is hordoza ezt a gént. Együtt sok mindenre rájönnek, például arra, hogy valaki vadászik azokra az emberekre, akik hordozzák ezt a gént. Will nővére minden megtesz, hogy az öccsét biztonságban tudja.

Sam később az édesanyja haláláról is megtudja az igazságot, hogy gyilkosság áldozata lett és a gyilkosságnak is köze volt ahhoz, hogy Sam ezt a gént hordozza.

Egy jól megírt, izgalmas könyvre bukkantam. Nekem nagyon tetszett, nem volt se túl sok se túl kevés, megtalálta az arany közép utat. Kíváncsi vagyok a sorozat folytatására is.

 

Coach liked to mix up men and women by pairs for Monday's timed runs, claiming it made the boys run harder (so a girl didn't beat them), and it made the girls realize what they were capable of.

 

Kiadó: Williams Press

Sorozat: Ripple

Oldalszám: 288

Megjelenés: 2013

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/cidney-swanson-rippler

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/11551803-rippler

Szerintem a könyv: 4,5/5

 

 

 

Címkék: cidney swanson