Kira Saito: Bound

Bound.jpgFülszöveg fordítása:

"Arelia LaRue New Orleans-ban él ahol hangos a zene, minden utca sarkon belefutsz egy voodoo királynőbe és a szellemek élnek és virulnak. Környezete ellenére, Arelia csak Bea nagymamájának szeretne segíteni a lakbér kifizetésében és félre rakni az egyetemi éveire.

 

Mikor a legjobb barátnője Sabrina meggyőzi őt, hogy fogadjon el egy jól fizető állást a rossz hírű Darkwood ültetvényen, amelyet a jómódú LaPlante család birtokol, Arelia beleegyezik. 

Habár Darkwood-ban semmi sem az aminek látszik. Arelia belép egy trükkös szellemekkel, fura alakokkal és tiltott szerelemmel teli világba.

New Orleans megrészegítő voodoo világában számíts váratlan dolgokra.

Tarts velünk ezen az utazáson..."

Azért is fordítottam le elsőként a fülszöveget, mert nagyon jól összefoglalja azt, hogy mire lehet számítani a könyvtől. Nem túl hosszú, tökéletes könnyű olvasmány. Kicsit több izgalmat is el tudod volna viselni néhol a könyv, de összességében egész jól és logikusan volt felépítve.

Akinek fel keltette az érdeklődését a fülszöveg és egy könnyű kikapcsolódásra vágyik (és szokott angol nyelvű könyveket is olvasni), annak bátran ajánlom ezt a könyvet. Ráadásul az Amazon.com-on még mindig ingyenes. Természetes ez egy (eddig) négy részes sorozat első része, de a sorozat többi kötete átszámolva olyan 600 forint/kötet. Szóval, annak akinek tetszett az első rész, még a többi sem vészes.

 

Kiadó: Magánkiadás

Sorozat: The Arelia LaRue Series

Oldalszám: 153

Megjelenés: 2011

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/kira-saito-bound

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/12801856-bound

Szerintem a könyv: 4/5 

 

 

 

Címkék: kira saito