Kelley Armstrong: Darkest Powers Bonus Pack 2

Darkest Powers Bonus Pack 2.jpgEz a kis bónusz könyv két novellát tartalmaz, ami a Sötét erő trilógia harmadik részének a The Reckoning - A leszámolás után játszódik.

Az elsőben, a Facing Facts-ben (Szembe nézni a tényekkel) Tori megtudja, hogy ki a biológiai apja, és hogy rajta és Simon-on kívül mindenki tudta, hogy féltestvérek. Ezen természetesen kibukik, Chloé pedig próbálja vigasztalni, próbálja menteni a barátságukat. Tori anyja is felbukkan a történetben. Ez egy viszonylag rövidebb novella volt, ezt Chloé szemszögéből olvashatjuk.

A második, ami már kicsivel hosszabb volt, a Belongig (Tartozni valahova) Derek származásáról rántja le a leple. Felbukkan a vér szerinti nagyapja és az unokatestvére. Erőszakkal elrabolják, majd kényszeríteni próbálják, hogy maradjon a falkával. Dereknek azonban már van családja, Kit és Simon személyében, így nem érzi, hogy a falkasfalkához tartozna, még akkor sem ha vér szerint ők a rokonai. Természetesen a végére Chloé-ék kiszabadítják, ezzel talán nem árulok el túl nagy titkot.

Nekem nagyon tetszik az írónő stílusa, csak úgy faltam a lapokat. Pár nap alatt simán végezni lehet vele.

Aki szokott olvasni angolul is, és olvasta a Sötét erő trilógiát magyarul vagy angolul annak ajánlom figyelmébe.

 

KiadóTraverse Press

Sorozat: Darkest Powers

Oldalszám: 87

Megjelenés: 2012

Goodreads értékelés: 4,27

Szerintem a könyv: 5/5