S. L. Baum: A Chance For Charity

A Chance for Charity.jpgEgy újabb történet halhatatlanokról, boszorkányokról, vámpírokról és alakváltókról, mégis volt benne valami, ami megfogott, ami miatt muszáj volt tovább olvasnom.

Az eleje döcögősen indul, itt nagyon kevés információt tudunk meg arról mik is a főszereplők valójában. Egy két utalás van, de egyik sem teljesen konkrét.

Aztán ahogy történnek az események fokozatosan világossá válik az olvasó előtt, hogy Charity, Catherine és James halhatatlanok. Nem vámpírok csak gyorsan gyógyulnak ha sebesülés éri őket. Ezen kívül képesek a vérükkel másokat is meggyógyítani, hasonló tempóban, ahogy a saját sebeik gyógyulnak.

Azonban nekik is vannak ellenségeik, így bujkálni kényszerülnek. A Lord fivérek az ördög teremtményeinek tartják őket. Úgy gondolják, hogy meg kell tőlük tisztítani a Földet. Így ha a Lord fivérek túl közel kerülnek a kis csapat már költözik is tovább.

Most épp egy kisvárost Telluride-ot választották lakhelyükül, ahol James a helyi kórházban orvosként dolgozik. Catherine nyit egy butikot és Charity éli az átlag végzős gimnazisták életét. Persze mind a hárman álnevet használnak.

Charity egy kirándulása során megismerkedik Link-kel, akiről később nagyon érdekes dolgok derülnek ki, de ezt jó értelemben kell érteni. Nekem legalábbis nagyon tetszett, hogy ilyen módon is össze lettek kötve a szálak.

A végén várható egy nagy összecsapás a Lordok-kal, sok izgalmas történés és olyan eseményjönn még, amire nem is számítanánk.

Nekem nagyon tetszett, jobban, mint vártam. Szóval csak ajánlani tudom annak, aki angolul is szokott olvasni.

Akinek fel keltettem az érdeklődését az ingyenesen megvásárolhatja e-book formában az Amazon.com-on. Nem tudom meddig érvényes még ez az ár, de egyenlőre még ingyenes. Katt!

 

Kiadó: CreateSpace

Sorozat: The Immortal  Ones

Oldalszám: 261

Megjelenés: 2010

Goodreads értékelés: 3,65

Szerintem a könyv: 4,5/5

 
Címkék: s l baum