Alyson Noel: Shadowland (Árnyvidék)

Shadowland HU.jpgVégre hozzájutottam a Halhatatlanok sorozat 3. részéhez, csak egy gond van vele, hogy most meg már a negyediket akarom nagyon elolvasni.

SPOILER ALERT!


A fő probléma ebben a könyvben sem oldódik meg, hiszen nem sikerül kicsikarni Roman-ből az ellenszert, ettől függetlenül felettébb érdekes dolgok derülnek ki ebből is.

Azt már tudjuk, hogy Damen és Ever évszázadokon át egymásra találtak, hiszen Damen-nek sikerült minden reinkarnációját felkutatni. De most kiderül, hogy nem csak ők ketten találkoztak minden egyes korban, hanem Jude reinkarnációi is mindig ott voltak Ever előző életeiben, de Damen feltűnése mindig elhomályosította.

Ezért Damen úgy érzi Ever-nek és Jude-nak lezáratlan ügyük van a múltból, és 3 hónapot ad Ever-nek, hogy rájöjjön tényleg érez-e valamit Jude iránt. Azonban szerencsére nem kell végig várni a 3 hónapot, hiszen egyszer csak felgyorsulnak az események és Evernek Haven életéről kell döntenie...

De ezt már tényleg nem akarom elmondani előre, ha szeretnétek tudni mi a vége olvassátok el, addig én levadászom a 4. részt.



Eredeti cím: Shadowland

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek/Halhatatlanok

Oldalszám: 360

Megjelenés éve: 2010

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/alyson-noel-shadowland-arnyvidek

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/18594313-shadowland---rnyvid-k

Szerintem a könyv: 4/5

 

 
Címkék: alyson noel