Kelley Armstrong: The Calling

the_calling.jpgVégre eljutottam a Darkness Rising (~Ébredő Sötétség) trilógia második kötetéhez. Pontosan ott folytatódik, ahol az első kötet véget ért.

Izgalmak sora vár az olvasóra ebben a kötetben, mivel miután a fiatalok túl élik a helikopter vízen való landolását egymást érik majd azok a helyzetek, amikor majd nem elkapják őket, de szerencsére még sem (vagy legalábbis nem mindenkit).

Maya és a többiek rájönnek kik is ők valójában, és milyen képességekkel rendelkeznek, kivéve Corey-t nála még nem teljesen világos számomra, hogy milyen képessége is van.

Aztán egyre többet megtudnak a Genesis Projektről is, amiről ugye a Sötét Erő trilógiában olvashattunk. A harmadik részben fognak összefutni a két csapat szálai, én nagyon kíváncsi vagyok már a találkozásukra.

Szóval ajánlom mindenkinek a második részt, akinek tetszett az első is. :)

 

"“Think you could use some of that animal whisperer mojo? Tell her the deer looks tasty, but she can have it. In fact, I insist.”
“You’ve forgotten everything my dad taught us all about dealing with big cats, haven’t you?”
“Oddly, it’s slipped my mind. Something to do with seeing six-inch fangs a foot from my throat.”
“They’re two inches, tops, and she’s a meter away.”
“Maya…”"

 

"“Getting caught up on current events?” Sam asked.
“No,” Corey said. “She’s doing her research for that essay we have due next week. You know Maya. Escaping a forest fire, helicopter crash, and crazed would-be kidnappers is no reason to ask for an extension.”"

 

Kiadó: HarperCollins

Sorozat: Darkness Rising

Oldalszám: 326

Megjelenés: 2013

Moly.hu értékelés: 93%

Goodreads értékelés: 4,11

Szerintem a könyv: 4/5