Tera Lynn Childs: Forgive My Fins - Hableányok kíméljenek

Forgive My Fis - Hableányok kíméljenek.jpg

Üde nyári, könnyed olvasmány, nem egy világ megváltó könyv, de én jó párszor jókat nevettem, szóval a célját végül is elérte, jól szórakoztam olvasás közben.

Lily egy sellő hercegnő, akinek az édesanyja ember volt, így egy kis időt az emberek világában tölt, hogy megismerje az édesanyja világát. Itt találkozik Brody-val is, akibe később bele is habarodik.

Átlagos középiskolásként éli az életét, azonban ő ha vége a sulinak nem egyetemre megy vagy dolgozni, ha nem vissza az országába, ahol egyszer majd ő lesz a királynő.

Azonban nem minden megy úgy ahogy Lily tervezte. Lily Brody-val tervezi a jövőjét, azonban Quince az idegesítő szomszéd srác közbe szól. Elcsattan egy csók és létrejön a kötelék, ami a sellőknél örökké tart (ha csak szét nem választják őket, egy ceremónia keretében), és ez a kötelék arra hivatott, hogy a hűségüket erősítse.

És itt kezdődnek a kalamajkák, de nem akarom lelőni előre. :)

Kedvenc szereplőm most kivételesen nem a főszereplő volt, ha nem a szomszéd srác, Quice, ő volt talán a legéletszerűbb egyben pedig a legviccesebb karakter.

Szóval várom a folytatást.

 

Eredeti cím: Forgive My Fins

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek

Oldalszám: 264

Megjelenés: 2012

Moly.hu értékelés: 83%

Goodreads értékelés: 3,89

Szerintem a könyv: 4/5