Rachel Vincent: Shift

shift.jpgFaythe és az egész falka gyászol azonban, nem sok idejük lesz ezt nyugodtan tenni, mivel egy csapat viharmadár támadja meg a South Central-i falkát.

Elképzelésük sincs miért ezt a falkát vették célba a viharmadarak, azonban mikor ez egyiküket túszul ejtik, akkor kiderül, hogy megöltek egy viharmadarat a South Central-i falka területének határánál. Illetve valaki úgy tájékoztatta a viharmadarakat, hogy Sandersék egyik embere volt a gyilkos.

Később a viharmadarak túszul ejtik Faythe-et és Kaci-t. Ekkor Faythe megpróbálja bebizonyítani neki, hogy neki a falkájának semmi köze a gyilkossághoz. Ehhez azonban nem kis kockázatot kell vállalni és a határidő is eléggé szűkös, miközben a lány szerelmi élete is bonyolítja a helyzetet.

Nagyon tetszett ez a rész is, azonban maradnak a végére megválaszolatlan kérdések így is. Ezért már kézbe is vettem a hatodik és egyben utolsó részt, hogy választ kapjak ezekre.

 

"You deserve better than me,” I whispered, and the selfish part of me hoped he wouldn’t hear.
He heard.
Marc spun me around so fast I would have slipped again if he weren’t holding me up. We were so close drops of water from his chin fell onto my chest, and I had to crane my neck to see him.
“You are perfect for me, Faythe, just like you are, because you’re not perfect. You’re headstrong, and impulsive, and outspoken, and I’m possessive, and overprotective, and too easy to piss off. We’re both wrong for a lot of things, but we’re right for each other. Do you understand?”
I nodded. I didn’t know what else to do."

 

Kiadó: Mira

Sorozat: Shifters

Oldalszám: 448

Megjelenés: 2010

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/rachel-vincent-shift

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/8141063-shift

Szerintem a könyv: 5/5

Címkék: rachel vincent