Milly Johnson: Itt ​jönnek a csajok

itt_jonnek_a_csajok.jpgEzt a könyvet, azoknak ajánlanám, aki szeretnek hétköznapi emberek életéről történeteket olvasni, vagy jó néhány fantasy kötet után egy kicsit másra vágynak.

Négy negyvenes éveiben járó hölgyről szól ez a kötet, akik kislány korukban azt hitték, hogy milyen csodás lesz majd az életük felnőttként, azonban így huszonöt év távlatából rá kellett jönniük, hogy közel sem olyan csodás, mint amilyennek megálmodták.

Olive-ot totálisan kihasználja a férje és az anyósa. Roz-nak van egy odaadó, szerető társa, azonban mégsem tudja kimutatni a férfi felé mennyire szereti, mivel az exférje a férfinem iránti bizalom utolsó csiráját is kiirtotta belőle. Ráadásul az egyik legjobb barátnőjével, Frankivel is sikerült összevesznie.

Ekkor Ven a négyesfogat utolsó tagja úgy dönt összerántja a csapatot és befizeti magukat egy 16 napos hajókörútra. A hajóút során pedig mindenki fejben próbálja rendbe rakni a kis életét, de azért nem csak ennyi történik. :)

A négy főszereplő nagyon szerethető és élethű volt a számomra, lehetett velük azonosulni. Elég hosszú könyv, több mint 600 oldal, de nem érzi közben úgy az ember, hogy unatkozik és húzzák a történetet, mint a rétes tésztát.

 

"Vehetünk nagy házakat, szép autókat, olajfaligeteket meg hajóutakat, de nem vehetünk kisbabákat, szerető férjeket és barátságokat, igaz?"

 

Eredeti  cím: Here Come the Girls

Kiadó: Ulpius-ház

Oldalszám: 614

Megjelenés: 2013

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/milly-johnson-itt-jonnek-a-csajok

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/25350152-itt-j-nnek-a-csajok

Szerintem a könyv: 5/5

Címkék: milly johnson