Meg Cabot: Csúcsformában

csucsformaban.jpgEgyetlen negatívumot tudok felhozni a könyvvel kapcsolatban, az is csak a magyar kiadásra vonatkozik. Miét kellett három rész után a 4. és az 5. rész borítóját teljesen más milyenné megcsinálni? Érdekesen mutatnak egymás mellett a polcon... Mintha nem is egy sorozathoz tartoznának.

A beltartalom viszont nagyon tetszett. Épp nyári szünet van a New Yorki Főiskolán azonban Heather Wells ekkor sem pihenhet, hiszen exbarátjának új felesége a kollégiumban rendezi az első Tania Trace Rocktábort.

Azonban az egyik producert hirtelen meggyilkolják, majd kiderül hogy nem is ő lett volna a célpont hanem Tania...

Ekkor Grant Cartwright magánnyomozó fiát, Coopert kéri fel arra, hogy legyen Tania testőre és minél előbb oldja meg az ügyet. Heather természetesen nem akar belefolyni az ügybe, de hát mikor tudott kimaradni ilyesmiből...

Nekem nagyon tetszett, és kíváncsian várom a befejező részt.

 

"Amikor az ilyen vékony lányok azt mondják neked, hogy remekül nézel ki és a bőröd is csak úgy ragyog, azt úgy értik, hogy szerintük kövér vagy és izzadsz."

 

"A saját tetteidért csak te felelhetsz."

 

"– De a tévében…
– Ha még egyszer azt hallom tőled, hogy „de a tévében” – mordul fel Cooper –, többet semmit nem beszélek meg veled! Az élet nem valami krimisorozat."

 

Eredeti cím: Size 12 and Ready to Rock

Kiadó: Ciceró Könyvstúdió

Sorozat: Heather Wells rejtélyes esetei

Oldalszám: 330

Megjelenés: 2013

Moly.hu értékelés: 86%

Goodreads értékelés: 3,82

Szerintem a könyv: 5/5

Címkék: meg cabot