M. C. Beaton: Agatha Raisin és a parázna lódoktor

Agatha Raisin és a parázna lódoktor.jpgM. C. Beaton második Agatha Raisin könyve is ugyan olyan jó lett, mint az első. Agatha Raisin kissé unalmasnak érzi még a vidéki életet, hiszen ő Londonhoz van szokva.

Új állatorvos érkezik a faluba, akiért a faluban sok hölgy kezd epekedni. Kezdetben Agatha is, azonban az orvos nem sokkal később egy balesetben meghal. De vajon tényleg baleset volt?

Természetesen nem, mivel egy Agatha Raisin regényt olvasunk így főhősnőnk újabb nyomozásba kezd. Most a szomszédjával, James Lacey-vel karöltve, közben pedig a férfi meghódításában reménykedik.

Adódik pár mulatságos helyzet, én jókat nevettem a poénokon benne. Akinek tetszett az első rész, az nyugodtan folytassa tovább a sorozatot, nem fog csalódni benne.

Ugyan 286 oldalas a könyv, de ez senkit ne tévesszen meg mivel maga a könyv csak 210 oldal körülbelül, a többi reklám a kiadó más könyveiből. Ez csak akkor rossz ha nem tudod előre, és nem viszel más olvasni valót az útra és azt hiszed elég lesz hazáig...

 

Eredeti cím: Agatha Raisin and the Vicious Vet

Kiadó: Ulpius-ház

Sorozat: Agatha Raisin

Oldalszám: 286

Megjelenés: 2011

Moly.hu értékelés: 84%

Goodreads értékelés: 3,75

Szerintem a könyv: 4,5/5

 

 

 

Címkék: m c beaton