Ally Condie: Crossed - Összefonódva

Crossed - Összefonódva.jpgAz első résznek ott lett vége, hogy Ky-t a Külső tartományokba küldik harcolni, Cassiát és családját kitelepítik Oria tartományból, Cassiát több munkatáborba is elküldik.

Később Cassiát áthelyezik abba a faluba, ahol Ky harcol, hogy úgy tűnjön egy igazi falu, közösség van ott. De mire Cassia és a többi lány odaér, Ky már nincs ott, két társával megszökött...

Ekkor kezdődnek az igazi kalandok, Ky, Vick és Eli neki vág a Faragott Hegyláncnak, hogy megtalálják az ott élő farmereket, akik a Társadalom fennhatóságán kívül élnek, és szeretnének csatlakozni hozzájuk.

Cassia és Indie, egy a faluban élő fiúból kiszedi, hogy Kyék megszöktek és elárulja merre mentek, ha őt is magukkal viszik. Együtt el is indulnak, ám a fiú úgy dönt külön úton folytatja tovább, ám ez a vesztét okozza.

Ezután sok-sok veszélyes és izgalmas kaland következik, míg Cassia és Ky ismét egymásra találnak, talán nem árulok el nagy titkot, hogy ez megtörténik, persze a végét azért nem árulom el előre, csak, annyit mondok, hogy miután elolvastam, rögtön olvasni akartam a harmadik részt, de hát az majd csak tavasszal fog megjelenni.

 

Eredeti cím: Crossed

Kiadó: Ciceró Könyvstúdió

Oldalszám: 336

Megjelenés éve: 2012

Moly.hu értékelés: 79%

Goodreads értékelés: 3,56

Szerintem a könyv: 4/5

 

 
Címkék: ally condie