Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

csittcsitt.jpgA könyvtárban akadtam rá erre a könyvre a borítója és a hátlapján lévő szöveg fogott meg először benne. Azt mondják ne ítélj, meg egy könyvet a borítója alapján, de talán mégis nagyobb a valószínűsége, hogy olyan könyvet veszel a kezedbe, aminek már a borítása is felkelti az érdeklődésed.

Be kell, hogy valljam nem csalódtam, sőt újabb kedvencet avathatok. A hátoldalán az áll, hogy bukott angyalokról szól a könyv, de körülbelül a könyv első két harmadában nem tudunk meg róluk több információt, csak a prológusból egy kicsit már sejthetünk. De ettől függetlenül végig sikerült fenntartania az érdeklődésem. Furcsábbnál furcsább dolgok történek, és nem értjük miért. Például először amikor egy símaszkos fickó betöri a kocsi ablakát mikor Nora éppen haza felé tart. Majd egy kis idővel később olyan, mintha mi sem történt volna.
 
Kedvenc karakterem általában a főszereplő szokott lenni, mert vele lehet a legjobban azonosulni, hiszen róla tudunk meg a legtöbbet, de most viszont Nora legjobb barátnője Vee, és természetesen Folt is a kedvenc karakterek közé tartozik.
 
Tetszik, hogy semmi sem egyértelmű benne, egyáltalán nem sablonos. Izgatottan várom a következő részt.
 
Eredeti cím: Hush, hush
 
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
 
Sorozat: Csitt, csitt (Vörös pöttyös könyvek)
 
Oldalszám: 360
 
Megjelenés éve: 2010
 
 
Szerintem a könyv: 5/5