Alyson Noel: Blue Moon (Kék hold)

Blue Moon HU.jpgRögtön az első rész után olvastam, és most hogy ezt is kiolvastam, nagyon meg akarom szerezni a harmadik részt, de egyszerűen a könyvtárban nem lehet megtalálni. Meg van nekik, de mindig ki veszi előttem valaki. De nem adom fel.

SPOILER ALERT!!!

Már csak azért is akarom ennyire, mert olyan befejezetlenül lett vége, így nem lehet vége a sztorinak (mondjuk nincs is mert igazából 6 részes), komolyan először még az első részben megölik Drinát, hogy nyugodtan élhessék hátra lévő hosszú-hosszú életüket, erre megjelenik Roman, akiről majdnem a legvégén kiderül, hogy Drináért akar bosszút állni Damen-en. De mint tudjuk, nem ő ölte meg hanem Ever. Közben Ever-nek választania kell a régi és az új élete között.

Kap egy lehetőséget, hogy megmentse a családját a végzetétől, de mint, kiderül, ez sem végződik túl jól. Majd végül megmenti Damen-t, de nem lehetnek egymáséi, mert ha engednek a csábításnak Damen megint elkezd haldokolni. Komolyan így nem lehet vége. Megküzdenek a szerelmükért, aztán mégsem lehetnek egymáséi...

Szóval vadászom tovább :)

 

Eredeti cím: Blue Moon

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Sorozat: Halhatatlanok (Vörös pöttyös könyvek)

Oldalszám: 292

Megjelenés éve: 2009

Moly.hu link: https://moly.hu/konyvek/alyson-noel-blue-moon-kek-hold

Goodreads link: https://www.goodreads.com/book/show/17256003-blue-moon-k-k-hold

Szerintem a könyv: 5/5

 

 
Címkék: alyson noel