Meg Cabot: Nikki bőrében

nikki_boreben.jpgEz a kötet tökéletes folytatása az előzőnek. Em Watts-nak rá kell döbbennie, hogy egy modell élete sem csak a csillogásról szól, ha nem rengeteg munka áll mögötte. Sok teendője mellett, kevés ideje jut a családjára, akik ezt kissé nehezményezik, a Stark Vállalat pedig azt ellenzi, hogy Em egyáltalán találkozzon a családjával, ne hogy kiderüljön a titok...

Mindeközben felbukkan Nikki bátyja, aki az eltűnt édesanyjukat szeretné megtalálni. Em megpróbál segíteni neki, azonban rá kell döbbenniük, hogy minden út a Stark Vállalathoz és az ő titkaikhoz vezet.

A végére tartogat a könyv egy meglepetést, amire nem számítottam, meg egy két fordulatot, de a végkifejletet csak a harmadik részben ismerhetjük meg. Szóval ide a harmadik résszel. (Igazából már a polcomon várja, hogy elolvassam, de remélem minél előbb sort is tudok keríteni rá. :) )

 

"Megkínált. Megkínált itallal. Mint egy igazi vendéget.
Ha úgy vesszük, persze tényleg az is voltam, azt hiszem. Mindig is az kellett volna, hogy legyek… Em Watts, a lány. Nem Em Watts, a nem nélküli barát hét emelettel lejjebbről."

 

"Nikki parfümjének illata nem nagyon illett az ételszaghoz. Vagy bármi máshoz, ha már itt tartunk."

 

"– Nikki – hallottam Francesco hangját a csónakból. – Hála istennek! De nincs semmi baj. Megvannak a képek, amik kellenek.
Hát ez remek. (…) Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha nem sikerülnek."

 

Eredeti cím: Being Nikki

Kiadó: Ciceró Könyvstudió

Sorozat: Airhead

Oldalszám: 376

Megjelenés: 2010

Moly.hu értékelés: 84%

Goodreads értékelés: 3,88

Szerintem a könyv: 4,5/5

 

Címkék: meg cabot