Kelley Armstrong: Darkest Powers Bonus Pack

Darkest Powers Bonus Pack.jpgEz a könyv a Sötét erő (Darkest Powers) trilógiához kapcsolódik. Három novellát tartalmaz melyekből, jobban megismerhetjük a történéseket.

Az elsőből a Dangerous-ből /Veszélyes/ megtudhatjuk hogyan került Simon és Derek a Lyle Házba, ez az első részben A szellemidézőben is benne van, de ott csak rövid meg van említve, hogy mi is történt a két fiúval, ebből a novellából, mely a könyvnek kb. a felét teszi ki bepillantást nyerhetünk hosszabban ebbe a történetbe melyet most Derek szemszögéből olvashatunk.

A másodikból a Divided-ból /Szétválasztva/, mely az első és a második könyv között, A szellemidéző és Az ébredés között játszódik, nagyobb bepillantást nyerhetünk Simon, Derek, Chloé és Rae menekülsébe. Abba miért váltak szét a gyárban. Ezt is Derek szemszögéből olvashatjuk.

A harmadik novellából, a Disenchanted-ból /Kiábrándult/, beleláthatunk Simon, Derek, Cloé és Tori buszozásába, majd Tori szemszögéből olvashatjuk, mi történt azután, hogy Derek és Chloé leszálltak a buszról Derek átváltozása miatt. Majd megtudjuk, hogyan jutott el Simon és Tori Andrew házához.

A könyv csak e-book formában jelent meg, és eddig egyenlőre csak angolul, de aki tud angolul és olvasta a trilógia három, vagy legalább két részét, annak ajánlom. Nálunk már megjelent a trilógia mindhárom része, talán ha elég nagy rájuk a kereslet, akkor van rá esély, hogy a 2 bónusz kötet is megjelenjen, majd meglátjuk.

 

Kiadó: Traverse Press

Sorozat: Darkest Powers

Oldalszám: 144

Megjelenés éve: 2011

Goodreads értékelés: 4,19

Szerintem a könyv: 5/5